Activitats d'estiu a l'Espluga de Francolí per a nens i nenes a partir dels 3 anys.
Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres en horari de matí (de 9:00 a 13:30 h) des del dilluns 27 de juny fins el divendres 26 d'agost.
Hi ha l'opció d'apuntar-se per només una setmana o tantes com calgui.

Info general

Activitats pensades per a nens i nenes a partir dels 3 anys i sense límit d'edat. Les activitats combinaran tallers amb jocs i esports i s'adaptaran a les edats dels nens. Es potenciaran les activitats exteriors així com les excursions i, pels més grans, les sortides en BTT.
Es realitzaran 3 dies de curset de natació a la setmana. Els nens i nenes que no participin al curset de natació no aniran a la piscina. El grups de nens i nenes que enguany han cursat Educació INfantil, faran el curset de 11:00 a 12:00 h. Els nens i nenes que enguany han fet Primària, aniran de 10:00 a 11:00 h. En cada hora, es faran grups en funció del nivell que tingui cada un dels nens i nenes participants.
Les activitats es realitzaran per setmanes de dilluns a divendres des del dilluns 27 de juny fins al divendres 26 d'agost. Els dies festiu en que NO hi haurà activitats són: - 29 de juliol per la Festa Major - 1 d'agost per la Festa Major - 15 d'agost per la Mare de Déu d'agost. Es pot participar per 1 setmana o per tantes com calgui.
Els preus per persona són: - Per una setmana: 60,80 € - Per 2 setmanes: 119,46 € - Per 3 setmanes: 174 € - Per 4 setmanes: 208 € - A partir de 5 setmanes: 45,50 €/setmana S'aplicarà un 5% de descompte: - al segon germà - a les famílies monoparentals - a les famílies nombroses

La inscripció al Casal d’Estiu implica l’acceptació del Reglament Espluga 2022

El període d’inscripció comença el 9 de maig i acaba el 3 de juny. Per inscriure’s cal omplir el formulari que trobaran a https://forms.gle/MAwogSsskxRSovfa7
Un cop rebut el formulari, Drac Actiu enviarà un correu a les famílies per a continuar el procès d’inscripció.

La plaça quedarà finalment reservada quan es realitzi el pagament que s’indicarà al correu.