Casal d’estiu a l’Espluga de Francolí 2021

Activitats d'estiu a l'Espluga de Francolí per a nens i nenes a partir dels 3 anys.
Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres en horari de matí (de 9:00 a 13:00 h) des del dilluns 28 de juny fins el divendres 27 d'agost.
Hi ha l'opció d'apuntar-se per només una setmana o tantes com calgui.

Info general

Activitats pensades per a nens i nenes a partir dels 3 anys i sense límit d'edat. Les activitats combinaran tallers amb jocs i esports i s'adaptaran a les edats dels nens. Es potenciaran les activitats exteriors així com les excursions i, pels més grans, les sortides en BTT.
Cada dia hi haurà 1 hora de piscina amb monitors. Si les mesures per evitar la propagació de la Covid ho permeten, en aquesta hora es farà el curset de natació. En cas de que no es pugui fer curset de natació serò una hora de jocs a la gespa o a l'aigua amb supervisió dels monitors i segons les habitilitats de cada infant.
Les activitats es realitzaran per setmanes de dilluns a divendres des del dilluns 28 de juny fins al divendres 27 d'agost. Els dies festiu en que NO hi haurà activitats són: - 30 de juliol per la Festa Major - 2 d'agost per la Festa Major Es pot participar per setmanes o tantes com calgui.
Els preus per persona són: - Per una setmana: 60,80 € - Per 2 setmanes: 119,46 € - Per 3 setmanes: 172,20 € - Per 4 setmanes: 200 € - Per 5 setmanes: 204,60 € Altres opcions, consultar preus. S'aplicarà un 5% de descompte per al segon germà

La inscripció al Casal d’Estiu implica l’acceptació del Reglament Espluga 21

El període d’inscripció comença el 3 de maig i acaba el 21 de maig. Per inscriure’s cal omplir el formulari que trobaran a https://forms.gle/MAwogSsskxRSovfa7
Un cop rebut el formulari, Drac Actiu enviarà un correu a les famílies per a continuar el procès d’inscripció.

La plaça quedarà finalment reservada quan es realitzi el pagament que s’indicarà al correu.

edissenys sonosmedia