Aquest dissabte 3 d’octubre comencen les sortides guiades de marxa nòrdica proposades per l’empresa Drac Actiu a l’entorn de l’Espluga, Vimbodí i Montblanc.

La marxa nòrdica és un esport que es practica a l’exterior i de manera individual i consisteix a caminar amb l’ajut d’uns pals utilitzant una tècnica similar a la de l’esquí nòrdic. Aquesta és una pràctica esportiva de baix impacte que ajuda a millorar la condició física i en la que es treballen tots els grups musculars del cos.

Degut a la gran acollida que van tenir les rutes proposades durant el mesos de juliol i agost en les que hi participaven una desena de persones de mitjana en cada sortida ha empès a l’empresa espluguina a reprendre l’activitat  proposant, de moment, dos nivells diferents segons l’experiència dels participants amb aquest esport.

Així doncs, els dissabtes 3, 17 i 24 d’octubre es faran les rutes d’iniciació per aquelles persones que volen aprendre la tècnica correcta a un preu de 7 € per persona i dia. Les rutes dels diumenges 4, 18 i 25 d’octubre estan pensades per a persones que tinguin un nivell mitjà o mitjà-alt i tenen un preu de 10 € per persona i dia. Tots els preus inclouen el lloguer dels pals per a aquelles persones que no disposen del seu propi joc.

Les rutes tenen també com a segon objectiu apropar als participants a la zona natural del bosc de Poblet i les Muntanyes de Prades proposant cada dia nous itineraris i per això cada dia el punt de trobada serà diferent. Aquest primer cap de setmana, però, les dues rutes sortiran des de la plaça Montserrat Canals de l’Espluga de Francolí.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament escrivint a info@dracactiu.com o trucant al 660750531 i facilitar el nom complet i un telèfon de contacte.

edissenys sonosmedia