Un any més oferim un programa d’activitats esportives i en contacte amb la natura per a passar un estiu diferent a Vimbodí i a l’Espluga de Francolí

Les activitats es faran en horari de matí (de 9:00 a 13:00 h) de dilluns a divendres en diferents equipaments municipals i també per l’entorn natural més proper al poble i pels mateixos carrers i places d’aquest. El casal està adreçat a nens i nenes a partir dels 3 anys i s’organitza per grups d’edats de manera que totes les sortides, jocs, esports i manualitats estan adaptades a les capacitats de cada edat.

A Vimbodí es podrà participar al casal durant 5 setmanes seguides, des del dilluns 28 de junys i fins el divendres 30 de juliol o bé per 1, 2, 3 o 4 setmanes. El punt de trobada per començar tots els matins serà al pavelló municipal i allà mateix les famílies podran recollir als infants a l’hora d’acabar. Les instal·lacions muncipals, com són el pavelló o la piscina on cada dia anirem una estona a refrescar-nos abans de tornar a casa, són cedides per l’ajuntament de la vila que també col·labora en l’organització del casal. Puntualment, el punt de trobada o de recollida pot variar segons les activitats que estiguin previstes per aquella jornada com poden ser excursions o visites.

Pel que fa a l’Espluga, el casal tindrà lloc durant pràcticament tot l’estiu, començant també el dilluns 28 de juny però acabant el divendres 27 d’agost i, de la mateixa manera que a Vimbodí, els nens i les nenes poden participar tantes setmanes com vulguin. En aquest cas, l’organització és amb la col·laboració tant de l’ajuntament com del Casal de l’Espluga que cedeixen diferents espais per a poder realitzar totes les activitats i permet així complir les normes de prevenció de la Covid pel que fa als espais que pot utilitzar cada grup d’infants.

El preu per setmana és de 60,80 € però s’ofereixen descomptes per aquells que participin més d’una setmana així com pels germans petits.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres 21 de maig. A partir d’aquella data i si hi ha algú interessat a participar-hi, només podrà fer-ho en cas de que quedin places disponibles.

Trobaran més informació i el formulari d’inscripció a l’apartat d’activitats escolars d’aquesta mateixa web. També poden contactar amb Drac Actiu a l’adreça info@dracactiu.com o trucant al 660750531.

edissenys sonosmedia