Obertes les inscripcions al Casal d’estiu de l’Espluga de Francolí 2020

Un any més, Drac Actiu en col·laboració amb l’Ajuntament i el Casal de l’Espluga de Francolí ofereix el Casal d’estiu.

Aquest es celebrarà a partir del dilluns 6 de juliol i fins el divendres 28 d’agost entre setmana i en horari de 9:00 a 13:00 h. Degut a l’especial situació sanitària en què vivim, s’han hagut de prendre certes mesures de seguretat i higiene per a garantir la salut de tots els participants i els seus familiar i és per això que, excepcionalment, aquest any no hi podran participar el menors de 6 anys.

Com altres anys es realitzaran diferents activitats esportives, jocs, tallers manuals, excursions a peu i sortides en bicicleta. També es faran jocs d’aigua i, si hi ha l’opció d’anar a la piscina, es proposarà poder gaudir d’una activitat d’aigua a la piscina un cop al dia, espcialment si tornem a passar un estiu tant caloròs com el 2019.

Totes les activitats es faran en grups reduïts de 10 infants i 1 monitor i s’hauran d’implementar les mesures especials de distanciament i desinfecció del material i de l’espai on es realitzin les activitats.

És important que les famílies participants coneguin el reglament d’enguany abans d’apuntar els seus fills i les seves filles al casal (per consultar-ho cal entrar a Reglament 2020)

Tota la informació i els preus d’enguany es pot trobar al díptic informatiu.

Per reservar plaça s’ha d’omplir el següent qüestionari: https://forms.gle/9igWYQtExzeD32dy7

En els propers dies es realitzarà una reunió informativa virtual per aclarir els dubtes. Properament s’informarà de com participar-hi.

Per a qualsevol dubte, es pot escriure un correu a info@dracactiu.com.

edissenys sonosmedia