Sortides de Marxa Nòrdica al Juliol

Aquest estiu us proposem la realització de 8 sortides de marxa nòrdica. La marxa nòrdica és un esport molt saludable i apte per a tots els públics que consisteix a caminar amb l’ajut d’uns pals especialment dissenyats.

S’utilitza una tècnica similar a la de l’esquí nòrdic i això afavoreix que treballi no només la musculatura del tronc inferior sinó també de la part superior, abdomen, esquena i pectorals. Per tant és un esport molt complert i saludable que ajuda a millorar la condició física de tots els participants sigui quin sigui el seu nivell ja que cadascú l’adapta a les seves necessitats. Al llarg de les diferents sessions s’ensenyarà la tècnica i a més es practicaran altres exercicis de manteniment i relaxació.

Les sortides es realitzaran tots els dimecres i divendres del mes de juliol començant pel divendres dia 3 i fins el dimecres 29 en horari de 19:00 a les 20:30 h i seran guiades per un tècnic especialista amb titulació INWA.

El preu d’una sessió és de 10 €. Per aquelles persones que vulguin participar a totes les sortides el preu és de 64 €. Els preus inclouen el lloguer dels bastons per aquelles persones que no en tinguin.

Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s trucant al 629213263 o escrivint a info@dracactiu.com.

edissenys sonosmedia