TREKO CITY LLEIDA 2018 CASC ANTIC

El proper diumenge 23 de setembre, es celebra la prova d’orientació urbana de TREKO CITY LLEIDA, dins el marc de les activitats de Obert Centre històric de la ciutat de Lleida 2018. Es tracta d’una prova d’orientació popular pel centre de Lleida on moltes de les fites es troben en monuments de la ciutat oberts especialment aquell cap de setmana en que el centre històric obre les seves portes per a tots els visitants. La sortida i l’arribada estarà ubicada a la PLAÇA JOSEP SOLANS i l’hora de començar serà a les 10 del matí.

La cursa és modalitat “Score” és a dir, atac lliure de balises. Totes les balises trobades tenen la mateixa puntuació exceptuant les balises denominades “Plus+”, que tindran una puntuació doble. Els guanyadors seran els que al finalitzar la prova tinguin més punts (major numero de balises trobades) en un temps màxim establert de 2 hores, tenint en compte que en cas d’empat a punts guanyaran els que els hagin aconseguit en menys temps. A partir del temps màxim de les dues hores, s’acumularà una penalització per cada minut de retard. Es pot participar individualment o per equips

El mateix dia de la prova es podran admetre inscripcions d’última hora, si queden places disponibles (disponibilitat de material tècnic i mapes)

Les inscripcions per la web estan tancades. Hi ha l’opció d’inscriure’s al punt de sortida de la cursa si encara queden places disponibles.

Dades de la prova:

Dia: diumenge 23 de setembre

Lloc:  PLAÇA JOSEP SOLANS (carrer cavallers – casc històric de Lleida)

Horari:

  • 9:30 hores: Verificació inscripcions i briefing informatiu de la cursa
  • 10:00 hores: Sortida cursa
  • 12:00 hores: Arribada cursa
  • 12:30 – 13.00 hores: Pica – pica arribada – repartiment guardons

Preu inscripció: 10€ per participant.

 

Reglament Orientació Centre Històric de Lleida 2018

 

 

INEFC LLEIDA COL•LABORA A LA TREKO CITY 2018

l’INEFC Lleida col•labora en l'organització de la TREKO CYTY LLEIDA dins dels actes de la Setmana Europea de l’Esport, aprofitant tant mateix els actes de la setmana d’acollida dels estudiants del centre del nou curs acadèmic. SETMANA EUROPEA DE L'ESPORT la Setmana Europea de l'Esport amb la campanya és “#BeActive”, que tindrà lloc des del 23 al 30 de setembre, és una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l'esport i l'activitat física a tot Europa. (Per més informació: http://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/projeccio-internacional/setmana-europea-de-lesport/)

OBERT CENTRE HISTÒRIC CIUTAT DE LLEIDA

Obert Centre Històric els dies 21,22 i 23 de setembre 2018. Per sisè any consecutiu, l’Obert del Centre Històric omple de festa i de caliu el nucli antic de Lleida amb una programació que ofereix una setantena d’actes que reflectiran la riquesa cultural i la vitalitat associativa i comercial del barri així com la seva projecció (Per més informació: https://www.lleida.com/content/obert-centre-historic)

Edicions anteriors

Més de 6000 persones i 300 mascotes han participat ja en una cursa que creix any rere any i que ha anat evolucionant des dels seus inicis al 2003. En tots aquests anys s'han celebrat Trekos a diferents paratges singulars del nostre país com són el Monestir de Poblet, l'Albarede de Santes Creus, la Serra del Tallat a Vallbona de les Monges i la Serra de Bellmunt i Almenara a cavall entre La Noguera i l'Urgell i les platges de Vinaròs.
La darrera edició de la Trekorientació El Bosc de Poblet es va celebrar el 17 d'abril amb la participació de més de 300 persones i 20 gossos. Com en altres ocasions, els participants estaven distribuïts en 3 recorreguts. El Verd i el Blau eren circulars i tenien la sortida i l'arribada a les instal·lacions de Drac Actiu a l'Espluga de Francolí. El Groc era l'únic de tots tres que era lineal i com a novetat tenia la sortida al poble de Tarrés (a les Garrigues) portant als participants per diferents pou de calç i, al cap de 19 kms arribada a l'ESpluga de Francolí.

Preguntes frequents

1Si m'inscric a la TREKO i finalment no hi puc assistir, em retornen els diners de la inscripció?
No. Passada la data de la prova podràs recollir l'obsequi i el mapa que et correspon per les instal·lacions de Drac Actiu el dia que et vagi millor.
2Quants participants poden haver en un equip?
Els equips poden estar formats per 2 o 3 participants a excepció dels equips en els que participen menors de 5 anys.
3Si amb els meus amics i/o familiars som més de 3 i fem diversos equips, podem realitzar el recorregut junts?
Podreu anar junts tot i que en el moment de sortir, cada un dels equips sortirà amb un minut de diferència respecte de l'altre.
4Un cop feta la inscripció, puc canviar de categoria ?
Podeu canviar de categoria, sense cap càrrec addicional avisant abans de la data de finalització de les inscripcions dins de termini.
5Puc afegir participants al meu equip posteriorment?
Un cop fet l'equip podeu fer-hi les variacions que creieu oportunes o afegir participants sense superar els 3 inscrits per equip. Contacteu amb nosaltres a info@dracactiu.com
6Si no vull complir les dues hores de cursa puc tornar abans al punt de sortida?
Efectivament, tens dues hores per agafar balises però si voleu tornar abans no hi ha cap penalització. Només en el cas de que arribéssiu més tard de les dues hores de cursa, aleshores si que tindríeu penalització per cada minut de retard.
7Si quedo entre els 3 primers de la meva categoria i recorregut, però no em puc quedar a l'entrega de premis, tinc dret al trofeu?
En aquest cas, te'l guardarem i ja concretarem quan els pots recollir per les instal·lacions de Drac Actiu.
Si tens qualsevol altre dubte i no hi trobes aquí la resposta, deixa el teu comentari o escriu-nos a info@dracactiu.com

Col·laboradors

Espluga de Francolí-gran
Logo-XANASCAT
M_Color_Cosvital
PobletV1color
Logo La Musca
rendelogo 2
LOGO-NOU-EDITORIAL-PIOLET-4
Logo_VichyCatalan (3)

Galeria

edissenys sonosmedia