TREKO.O - 22 de FEBRER 2020

Us convidem a participar a la propera TREKO.0,
una Treko solidària per a contribuir a la reconstrucció del centre d’activitats Drac Actiu.

PRESENTACIÓ

La TREKO.O vol donar a conèixer els efectes de l’aiguat del passat 22 d’octubre a la Conca de Barberà i especialment a la zona de l’Espluga de Francolí i els seus voltants, centrant l’espai de la cursa a la zona zero de Drac Actiu i a la llera del riu Francolí arribant a altres espais afectats tant de l’Espluga com del veí poble de Vimbodí i Poblet.
Treko Solidaria V2_page-0001

Inscripcions

Les inscripcions avançades a la Treko.0 estan tancades. Si hi vols participar, el mateix dissabte 22 de febrer a les 10.00 h podràs fer-ho al Pavelló Nou de l'Espluga de Francolí

Ubicació i horaris

El control central de la TREKO.O i el punt de sortida i arribada de la cursa es trobarà al Nou Pavelló Poliesportiu de l’Espluga de Francolí. Els horaris de la cursa són:
 • De les 10.00 a les 10.30 h recepció dels participants i inscripcions.
 • De les 10.30 a les 10.45 h Breefing.
 • A les 10.50 entrega de mapes
 • A les 11.00 h SORTIDA en massa (tots els participants a l’hora)
 • A les 13.00 h ARRIBADA (temps màxim per arribar)
 • CARACTERISTIQUES

 • Cursa d’orientació tipus SCORE
 • Mapa topogràfic de l’Editorial Piolet.
 • Temps màxim de cursa: 2 hores.
 • Puntuació segons el valor de les balises trobades.
 • Reglament bàsic

 • La cursa tindrà un format de cursa d’orientació tipus SCORE, per tant, no hi ha un ordre de pas per les balises establert.
 • L’atac de balises és lliure, és a dir, cada equip fa la seva estratègia marcant les balises que vulgui i amb l’ordre que vulgui.
 • El temps màxim per a buscar balises és de 2 hores (fins a les 13.00 h
 • Qualsevol equip que arribi passades les 2 hores, tindrà una penalització per cada minut de retard.
 • El sistema per marcar les balises trobades és SPORTident (un sistema digitalitzat)
 • Pels participants que no disposin de xip SPORTident, l’organització els hi deixarà al moment de recollir els dorsals. A canvi, els participants hauran de deixar una fiança en efectiu (20 € per xip) o un document acreditatiu.
 • IMPORTANT: els menors de 14 anys han de participar acompanyats d'un adult. Els menors entre els 15 i els 18 que vulguin participar sols han de portar una autorització expresa signada pel pare, per la mare o el/la tutor/a legal
 • Preguntes frequents

  1Quin preu té la prova?
  No hi ha un preu establert. Al tractar-se d’una prova solidària per intentar recaptar fons per a la recuperació de Drac Actiu, al moment de recollir el teu dorsal podràs fer el donatiu que consideris.
  2Què vol dir que serà tipus SCORE?
  A diferència de l’habitual format de la Treko, en el que les fites s’havien de trobar per ordre i començant pel número 1, en aquesta prova pots anar a buscar les fites que vulguis i en l’ordre que prefereixis.
  3Hi haurà premis?
  No hi haurà premis però sí que hi haurà un sorteig de material entre tots els participants. A més, al coincidir amb Carnaval, es donarà una distinció a la millor disfressa participant.
  4 Hi ha categories?
  Hi ha 3 categories:
 • Individual Masculina
 • Femenina
 • Equips (2 a 5 participants)
 • 5Quants participants poden haver a cada equip?
  Podeu ser fins a 5 persones com a màxim
  6Puc afegir participants al meu equip després d’haver fet la inscripció?
  Sí, sempre que no supereu el màxim de 5 participants per equip
  7 Si no tinc SPORTident, puc participar?
  Sí, nosaltres et deixarem un per a que puguis fer-lo servir a la cursa en el moment de donar-te el dorsal. Ens hauràs de deixar a canvi una fiança (20 €) o bé un document acreditatiu (DNI, carnet de conduir, passaport...). Quan acabis la cursa i ens el tornis, et tornarem la fiança o el document.
  8Hi haurà dutxes un cop finalitzada la prova?
  Sí, al pavelló on es trobarà el control central hi ha lavabos i vestidors amb dutxes
  9Hi ha avituallament durant el recorregut o al finalitzar la prova?
  Hi haurà un pica-pica en acabar la cursa. Durant el recorregut no i per això recomanem que porteu aigua i alguna cosa per menjar (especialment si participeu amb infants) PODEU ANAR A DINAR TAMBÈ A UN DELS DOS RESTAURANTS QUE VAN PATIR COM NOSALTRES LES RIUADES DEL 22 D'OCTUBRE RESTAURANT EL CELLER (al costat de la benzinera PETRO -7) LES DISSET FONTS (Al carrer de la Font 19)
  10Cal trobar totes les fites que hi hagi al mapa?
  No, però quantes més fites trobis més punts tindràs en la classificació final. Això sí, no pots estar més de 2 hores buscant fites!
  11
  Restaurant el Celler
  Restaurant Les Disset Fonts

  Col·laboradors

  Edicions anteriors

  Més de 6000 persones i 300 mascotes han participat ja en una cursa que creix any rere any i que ha anat evolucionant des dels seus inicis al 2003. En tots aquests anys s'han celebrat Trekos a diferents paratges singulars del nostre país com són el Monestir de Poblet, l'Albarede de Santes Creus, la Serra del Tallat a Vallbona de les Monges i la Serra de Bellmunt i Almenara a cavall entre La Noguera i l'Urgell i les platges de Vinaròs.
  La darrera edició de la Trekorientació El Bosc de Poblet es va celebrar el 17 d'abril amb la participació de més de 300 persones i 20 gossos. Com en altres ocasions, els participants estaven distribuïts en 3 recorreguts. El Verd i el Blau eren circulars i tenien la sortida i l'arribada a les instal·lacions de Drac Actiu a l'Espluga de Francolí. El Groc era l'únic de tots tres que era lineal i com a novetat tenia la sortida al poble de Tarrés (a les Garrigues) portant als participants per diferents pou de calç i, al cap de 19 kms arribada a l'ESpluga de Francolí.
  La última Treko City es va celebrar el diumenge 23 de setembre del 2018, La prova d’orientació urbana de TREKO CITY LLEIDA, es va organitzar dins el marc de les activitats de Obert Centre històric de la ciutat de Lleida 2018. Es tracta d’una prova d’orientació popular pel centre de Lleida on moltes de les fites es troben en monuments de la ciutat oberts especialment aquell cap de setmana en que el centre històric obre les seves portes per a tots els visitants. La sortida i l’arribada es va ubicar ubicada a la PLAÇA JOSEP SOLANS i l’hora de començar van ser a les 10 del matí. Amb més de 50 participants la prova va permetre combinar esbarjo i cultura. Fins la propera!

  Galeria