Que és

El TREKER

El TREKER és una persona sense edat fixa, que li agrada cuidar-se fent esport i activitat física i aprofita algun dels seus caps de setmana lliures per escapar de la monotonia i de la ciutat. Així, combina de forma ideal el fet de practicar una mica d’exercici amb la natura i la cultura. El TREKER és sens dubte una persona innovadora, que li agraden els reptes, passar-ho bé amb activitats i idees noves. I en definitiva, un apassionat i apassionada per la TREKORIENTACIÓ.

Lleida TrekoCity

El proper diumenge 24 de setembre es celebra la prova d’orientació urbana de Lleida TrekoCity. Es tracta d’una prova d’orientació popular pel centre de Lleida on moltes de les fites es troben en monuments de la ciutat oberts especialment aquell cap de setmana en que el centre històric obre les seves portes per a tots els visitants. La sortida i l’arribada estarà ubicada al c/ Cavallers just davant del Parador del Roser i l’hora de començar serà ales 10 del matí.

El proper diumenge 24 de setembre es celebra la prova d’orientació urbana de Lleida TrekoCity. Per inscriure’t cal omplir el formulari i seguir les passes indicades: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4IG0eqT2s4yTCD7vKo2TMBb5XQwXZRboTuIYRoN2b3ak6wQ/viewform
A tenir en compte en fer la inscripció: Les inscripcions per la web es podran fer fins el divendres 22 de setembre. El preu de la inscripció és de 10 € per persona. El mateix dia de la prova, si queden places també es podrà inscriure.

Es pot participar individualment o per equips

Reglament i cursa

La cursa és modalitat "Score" és a dir, atac lliure de balises. Totes les balises tenen la mateixa puntuació. Els guanyadors seran els que tinguin més punts i, en cas d'empat, els que els hagin aconseguit en menys temps. Hi ha un temps màxim de 2 hores per buscar balises. A partir de les hores es penalitzarà per cada minut de retard.
Cursa: https://www.dracactiu.com/wp-content/uploads/2017/01/trekocity.pdf

Edicions anteriors

Més de 6000 persones i 300 mascotes han participat ja en una cursa que creix any rere any i que ha anat evolucionant des dels seus inicis al 2003. En tots aquests anys s'han celebrat Trekos a diferents paratges singulars del nostre país com són el Monestir de Poblet, l'Albarede de Santes Creus, la Serra del Tallat a Vallbona de les Monges i la Serra de Bellmunt i Almenara a cavall entre La Noguera i l'Urgell i les platges de Vinaròs.
La darrera edició de la Trekorientació El Bosc de Poblet es va celebrar el 17 d'abril amb la participació de més de 300 persones i 20 gossos. Com en altres ocasions, els participants estaven distribuïts en 3 recorreguts. El Verd i el Blau eren circulars i tenien la sortida i l'arribada a les instal·lacions de Drac Actiu a l'Espluga de Francolí. El Groc era l'únic de tots tres que era lineal i com a novetat tenia la sortida al poble de Tarrés (a les Garrigues) portant als participants per diferents pou de calç i, al cap de 19 kms arribada a l'ESpluga de Francolí.

Preguntes frequents

1Si m'inscric a la TREKO i finalment no hi puc assistir, em retornen els diners de la inscripció?
No. Passada la data de la prova podràs recollir l'obsequi i el mapa que et correspon per les instal·lacions de Drac Actiu el dia que et vagi millor.
2Quants participants poden haver en un equip?
Els equips poden estar formats per 2 o 3 participants a excepció dels equips en els que participen menors de 5 anys.
3Si amb els meus amics i/o familiars som més de 3 i fem diversos equips, podem realitzar el recorregut junts?
Podreu anar junts tot i que en el moment de sortir, cada un dels equips sortirà amb un minut de diferència respecte de l'altre.
4Un cop feta la inscripció, puc canviar de categoria ?
Podeu canviar de categoria, sense cap càrrec addicional avisant abans de la data de finalització de les inscripcions dins de termini.
5Puc afegir participants al meu equip posteriorment?
Un cop fet l'equip podeu fer-hi les variacions que creieu oportunes o afegir participants sense superar els 3 inscrits per equip. Contacteu amb nosaltres a info@dracactiu.com
6Si no vull complir les dues hores de cursa puc tornar abans al punt de sortida?
Efectivament, tens dues hores per agafar balises però si voleu tornar abans no hi ha cap penalització. Només en el cas de que arribéssiu més tard de les dues hores de cursa, aleshores si que tindríeu penalització per cada minut de retard.
7Si quedo entre els 3 primers de la meva categoria i recorregut, però no em puc quedar a l'entrega de premis, tinc dret al trofeu?
En aquest cas, te'l guardarem i ja concretarem quan els pots recollir per les instal·lacions de Drac Actiu.
Si tens qualsevol altre dubte i no hi trobes aquí la resposta, deixa el teu comentari o escriu-nos a info@dracactiu.com

Col·laboradors

Espluga de Francolí-gran
Logo-XANASCAT
M_Color_Cosvital
PobletV1color
Logo La Musca
rendelogo 2
LOGO-NOU-EDITORIAL-PIOLET-4
Logo_VichyCatalan (3)

Galeria

edissenys sonosmedia