L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet és l'organitzadora de la 3a Cursa VIP de Muntanya Sant Silvestre 2023, amb el suport de Drac Actiu, S.L. i l'Associació Esportiva Ekke.

La VIP de Muntanya Sant Silvestre 2023 és una cursa que es desenvolupa majoritàriament per camins, pistes i corriols del Paratge Natural de Poblet, al terme de Vimbodí i Poblet.

Podeu contactar amb l'organització enviant un e-mail a cursavip@gmail.com

PROVA

La Cursa tindrà lloc el dissabte 30 de desembre del 2023 a partir de les 10:00 hores.

La sortida i arribada estarà situada a l’entrada del Monestir de Poblet, al passeig Abat Conill (davant l’Oficina Informació)

Les edats mínimes de participació són:

 • Cursa 11 km - 16 anys
 • Cursa 6 km i Caminada - 10 anys

Per raons organitzatives, les inscripcions estaran limitades (independentment de la categoria) en cadascuna de les proves.

Es cronometraran amb el sistema dorsal-xip d'un sol ús.

Els corredors que decideixin retirar-se de la prova ho hauran de comunicar a l’organització en el punt de control més proper al lloc de la retirada.

Tots els circuits estaran degudament identificats i marcats amb cintes i cartells indicadors.

CONTROLS

L’organització situarà controls en punts determinats del recorregut. És obligatori seguir les indicacions del personal que es trobi en aquests i que estarà degudament identificat. L’organització no té l’obligació de comunicar ni el número ni la localització dels controls de pas.

És responsabilitat dels corredors circular en el tram de carretera per la zona habilitada. L’organització posarà personal de control als punts que siguin conflictius o presentin un perill, si fos el cas.

PERFIL DE LA CURSA

Cursa 11 km

Desnivell: 625

Cursa 6 km

Desnivell: 286

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es gestionaran i es realitzaran exclusivament a través de la web de la cursa omplint el formulari d’inscripció corresponent. La data límit per inscriure’s és el dimecres 27 de desembre a les 12.00 hores o en arribar al màxim nombre de participants:

 • CURSA 11 km: 250
 • CURSA / CAMINADA 6 km: 250

El preu de les diferents proves serà de:

 • CURSA 11 km: 15 €
 • CURSA 6 km: 15 €

Tots els participants majors de 18  rebran un obsequi.

Si no s'han cobert les places, es podran admetre inscripcions fora del termini d'inscripció el mateix dia de la cursa, les inscripcions tindran en aquest cas un recàrrec de 5€, quedant un preu total d’inscripció de 20 €.

L'assegurança d'accidents està inclosa al preu de la inscripció. En cas d'accident durant la prova us heu de posar en contacte amb l'organització.

Una vegada feta i pagada la inscripció, només es tornarà l'import per una causa justificada fins a 48h abans de l'inici de la cursa. Amb menys de 48h no es retornarà l'import de la inscripció sota cap justificació. 

CATEGORIES

CURSA 11 KM

 • Absoluta: totes les edats. (masculina/femenina)
 • Veterans: a partir de 40 anys (masculina/femenina)
 • Sènior, de 16 a 39 anys (masculina/femenina) 

CURSA / CAMINADA 6 KM

 • Absoluta: totes les edats. (masculina/femenina)
 • Sub 18 (masculina/femenina)

Per fer les categories es tindrà en compte l'edat a dia 30 de desembre de 2023

HORARIS

 • 9:00 h - 9:45 Recollida de dorsals recorregut de 11 km. 
 • 10:00 h. sortida cursa 11 km.
 • 9:00 h. a 10:15 h. Recollida de dorsals recorregut de 6 km.
 • 10:30 sortida cursa 6 km.
 • 13:00 h. Tancament meta per ambdós recorreguts.

Avituallaments

Cursa 11 km. – 1 avituallament sòlid i líquid + 1 avituallament líquid + Avituallament arribada
Cursa 6 km.- 1 avituallament líquid + Avituallament arribada

RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor al moment de recollir el dorsal. Els participants podran recollir el seu dorsal fins a 15’ abans del començament de la cursa a la taula d’inscripcions.

El dorsal es durà ben visible i serà lliurat a l’organització en finalitzar el circuit. Qui no el porti, no podrà constar a la classificació. 

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. 

PREMIS

Hi haurà premi per als tres primers classificats de la general i de les diferents categories.

Amb l'objectiu de repartir el màxim de premis de la prova, aquests NO són acumulables, donant importància sempre a la categoria absoluta sobre les altres i per tant els guanyadors de la categoria absoluta no poden obtenir premis en les altres categories. 

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació d'un corredor:

 • No seguir el recorregut marcat.
 • No portar el dorsal visible.
 • Doblegar el dorsal i/o tapar alguna part d'aquest.
 • Tirar brossa o residus en algun punt no senyalitzat per a tal efecte.
 • No fer cas de les indicacions dels voluntaris i/o directors de cursa.
 • No ajudar a un corredor quan aquest ho necessiti.

RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa. 

IMATGES

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa o a altres webs relacionades amb l'organització, així com a qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials. També cedeix les seves imatges perquè puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, seran incorporades a un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670 i DRAC ACTIU, S.L. B-25503400. Aquest fitxer podrà ser tramès als patrocinadors i col·laboradors de la cursa per ser emprats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació a la web així com als llistats de classificació i inscripcions pertinents. 

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a cursavip@gmail.com 

SALUT 

El corredor en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret per córrer almenys 11 km. És responsabilitat del mateix corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal que no tingui cap risc. I eximeix a l'organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació de la prova.

ACCEPTACIÓ

Aquest reglament pot ser modificat si l'organització ho creu convenient per millorar aspectes de l'organització. La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament.

L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament o suspendre la prova, davant una eventualitat o causa de força major.

Col·laboradors

Imatges