Us oferim la possibilitat de realitzar diferents activitats en colònies escolars i en jornades fora del centre amb els vostres alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial de primària. Les jornades i les colònies s'adapten a les necessitats específiques dels vostres alumnes podent realitzar un paquet d'activitats a mida per a vosaltres.

Info general

Us proposem diferents jornades a triar per aprofitar al màxim les sortides del centre dins de l'horari escolar amb activitats, tallers i gimcanes especialment dissenyades per als alumnes d'Educació Infantil i el Cicle Inicial de Primària. Així, podeu triar entre: la jornada de prehistòria, la jornada medieval o la jornada d'activitats mediambientals. A més, podem organitzar-vos una jornada a mida amb activitats específicament triades per vosaltres.
Si heu pensat en sortir de colònies nosaltres us proposem diferents estades en cases de colònies i albergs. La durada de les colònies la marqueu vosaltres. Podem oferir-vos estades de 2 dies i 1 nit fins a estades de 5 dies i 4 nits. Al voltant d'un centre d'interès, els alumnes realitzen diferents tipus d'activitats per gaudir de les colònies al mateix temps que aprenen. Les estades que us propossem són: - Viure entre Mamuts - Som cavallers! - La vida a pagès - Tria la teva estada (paquet d'activitats a mida)