FAQ

Us deixem aqui un llistat amb les preguntes més frequents:
Si tens qualsevol altre dubte i no hi trobes aquí la resposta, deixa el teu comentari o escriu-nos a info@dracactiu.com
1Si m'inscric a la TREKO i finalment no hi puc assistir, em retornen els diners de la inscripció?
No. Passada la data de la prova podràs recollir l'obsequi i el mapa que et correspon (així com el regal del sorteig d'inscripció, si fos el cas) per les instal·lacions de Drac Actiu el dia que et vagi millor.
2Quants participants poden haver en un equip?
Els equips poden estar formats per 2 o 3 participants a excepció dels equips en els que participen menors de 5 anys.
3Si amb els meus amics i/o familiars som més de 3 i fem diversos equips, podem realitzar el recorregut junts?
Podreu anar junts tot i que en el moment de sortir, cada un dels equips sortirà amb un minut de diferència respecte de l'altre.
4Un cop feta la inscripció, puc canviar de categoria i/o recorregut?
Podeu canviar de categoria i/o recorregut, sense cap càrrec addicional avisant abans de la data de finalització de les inscripcions dins de termini. El mateix dia de la prova, en cas de voler canviar de recorregut, dependrà de la disponibilitat de mapes del recorregut al que es vol accedir.
5Puc afegir participants al meu equip posteriorment?
Un cop fet l'equip podeu fer-hi les variacions que creieu oportunes o afegir participants sense superar els 3 inscrits per equip. Els participants que s'afegeixin el mateix dia de la prova pagaran el preu de la inscripció Fora de termini. Contacteu amb nosaltres a info@dracactiu.com
6Encara que no realitzi el recorregut complert, tindré obsequi i avituallament a l'arribada?
Efectivament, pel sol fet d'inscriure't i participar rebràs l'obsequi i l'avituallment i entraràs al sorteig del material cedit pels nostres sponsors i col·laboradors que es realitzarà el mateix dia de la prova.
7Si quedo entre els 3 primers de la meva categoria i recorregut, però no em puc quedar a l'entrega de premis, tinc dret al trofeu?
En aquest cas, te'l guardarem i ja concretarem quan els pots recollir per les instal·lacions de Drac Actiu.
8Què és el "Sportident"?
És el xip que permet a l'organització controlar que el participant ha trobat totes les fites assenyalades al mapa.
9Si no tinc "Sportident", puc participar-hi?
Sí, en aquest cas l'organització et cedirà un d'aquests xips. En el moment de recollir el dorsal, et donaran el xip i a canvi hauràs de deixar unes claus, un document identificatiu o pagar 35 €. En acabar la prova i quan retornis el xip, se't retornarà allò que hagis deixat.
10Puc participar individualment?
Si que pots però no entres dintra de la classificació. Sí que tindràs dret a entrar al sorteig de material i gaudiràs dels avituallaments i del regal de participació.
11Què és la categoria Marxa Nòrdica?
És una categoria en la que s'ha de participar utilitzant pals de marxa nòrdica i utilitzant la tècnica correcta (no es pot còrrer sense utilitzar els bastons). Però a la Vall de Vinaixa no hi ha aquesta categoria.
12Puc portar al meu gos sense lligar durant el recorregut?
El teu gos ha d'estar lligat sempre que hi hagi més gent i/o més gossos (zona d'inscripcions, zona de sortida, punts d'avituallament, zona d'arribada, bar i avituallament de l'arribada...). Durant el recorregut el pots portar deslligat però sempre sota la teva responsabilitat.
edissenys sonosmedia