Hola, Família! Us espera un cap de setmana de llegenda

Del 18 al 21 de maig es celebra a les Muntanyes de Prades la primera edició del programa «Hola, Família!».
Al llarg de tot el cap de setmana els allotjaments, restaurants, empreses d’activitats i centres visitables que disposen del segell de Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme ofereixen descomptes i promocions per a que les famílies gaudeixin d’un cap de setmana ben especial que els permetrà descobrir a un ésser de llegenda «El Nen de Prades».

Dins d’aquest programa, el dissabte 19 de maig al matí de les 10 a les 13 h, Drac Actiu ofereix per a tots els participants l’activitat de geocaching: El tresor del Nens de Prades a l’Espluga de Francolí. L’activitat és gratuïta pels menors de 12 anys i per la resta, el preu és de 4 €/persona. Per participar-hi cal fer la reserva prèvia de l’activitat per telèfon o bé enviat un correu electrònic.

Mares, pares, nens i nenes, descobriran els tresors amagats al mateix temps que gaudeixen d’alguns dels indrets més bonics i emblemàtics de l’Espluga de Francolí, població que també disposa del segell de Turisme Familiar.

edissenys sonosmedia