Tornem a organitzar una Treko en format Score.

Us convidem a participar a la propera TREKO.O, una Treko solidària per a contribuir a la reconstrucció del centre d’activitats Drac Actiu.

PRESENTACIÓ

La TREKO.O vol donar a conèixer els efectes de l’aiguat del passat 22 d’octubre a la Conca de Barberà i especialment a la zona de l’Espluga de Francolí i els seus voltants, centrant l’espai de la cursa a la zona zero de Drac Actiu i a la llera del riu Francolí arribant a altres espais afectats tant de l’Espluga com del veí poble de Vimbodí i Poblet.

La cursa modalitat “Score” vol dir que es atac lliure de balises. Cada balissa té una puntuació diferent depenent de la seva dificultat tècnica o física.El temps màxim de la cursa es de 2 hores. A partir del temps màxim de les dues hores, s’acumularà una penalització per cada minut de retard. Es pot participar individualment o per equips.

PODEU TROBAR TOTA LA INFO AL APARTAT ESDEVENIMENTS

Es necesaria inscripció prèvia per garantir els mapes!

POT FER AQUI LA INSCRIPCIÓ

https://forms.gle/GgzAN2GfHcKahHpy9

edissenys sonosmedia