El dissabte 1 de desembre, i per segon any consecutiu, l’ajuntament de l’Espluga de Francolí organitza una sortida al bosc per buscar el Tió.

Es tracta d’una activitat familiar en la que els guies de Drac Actiu acompanyaran als infants participants i els seus pares i mares a buscar el tronc de Nadal o Tió, al que hauran d’alimentar per aconseguir que els cagui força regals i dolços el dia de Nadal. Aquesta activitat es va proposar per primera vegada l’any 2017 gràcies a una iniciativa de les senyores M. Jesús Martín, regidora de benestar social i ensenyament, i Erika Soriano, regidora de joventut, festes i esports i va tenir una gran acollida, comptant amb la participació d’una vuitantena de participants entre adults i infants.

L’activitat és totalment gratuïta però per participar-hi cal que els interessats passin a inscriure’s i a “donar el nom del seu Tió” per les oficines de Drac Actiu el dilluns 26 o el dijous 29 de novembre entre les 9 i les 14 hores i entre les 15:30 i les 18 h.

La trobada, dissabte, serà a les 10:30 a l’aparcament de l’alberg Jaume I des d’on s’iniciarà una petita ruta a peu fins a trobar els tions. A les 12:00 h un cop trobats, s’oferirà una mica d’esmorzar per recuperar forces per gentilesa de l’Ajuntament.

Per a més informació, podeu trucar als telèfons 629213263 i 660750531.

 

edissenys sonosmedia