TREKO CITY LLEIDA 2018 – 23 de setembre

El proper diumenge 23 de setembre, es celebra la prova d’orientació urbana de TREKO CITY LLEIDA, dins el marc de les activitats de Obert Centre històric de la ciutat de Lleida 2018. Es tracta d’una prova d’orientació popular pel centre de Lleida on moltes de les fites es troben en monuments de la ciutat oberts especialment aquell cap de setmana en que el centre històric obre les seves portes per a tots els visitants. La sortida i l’arribada estarà ubicada a la PLAÇA JOSEP SOLANS i l’hora de començar serà a les 10 del matí.

La cursa és modalitat “Score” és a dir, atac lliure de balises. Totes les balises trobades tenen la mateixa puntuació exceptuant les balises denominades “Plus+”, que tindran una puntuació doble. Els guanyadors seran els que al finalitzar la prova tinguin més punts (major numero de balises trobades) en un temps màxim establert de 2 hores, tenint en compte que en cas d’empat a punts guanyaran els que els hagin aconseguit en menys temps. A partir del temps màxim de les dues hores, s’acumularà una penalització per cada minut de retard. Es pot participar individualment o per equips

Les inscripcions per la web es podran fer fins el divendres 21 de setembre i cal omplir el formulari seguint les passes indicades: https://goo.gl/forms/d9cEjwxNFvT4g7r83

El mateix dia de la prova es podran admetre inscripcions d’última hora, si queden places disponibles (disponibilitat de material tècnic i mapes)

Per més informació aneu al apartat ESDEVENIMENTS – TREKORIENTACIO

 

 

edissenys sonosmedia