El nou anunci de Drac Actiu s’estrena a la festa del Xè aniversari

El passat diumenge 6 de maig, Drac Actiu va celebrar els seus deu anys instal·lats a l’Espluga de Francolí amb una gran festa.

L’activitat va començar a les 9 h del matí amb la possibilitat de fer un tast de vol en globus gràcies a un globus captiu de l’empresa Globus Kont-tiki que va possibilitar a més d’una seixantena de persones que visquessin aquesta experiència i gaudissin d’unes vistes diferents de l’entorn de l’Espluga. A partir de les 9:30, i també de manera gratuïta, tothom que ho va voler va poder provar el tir amb arc i l’escalada al rocòdrom i també realitzar una Trekorientació, tipus score.

Cap a mig matí i quan la pluja va fer acte de presència, a dins de la gran sala polivalent, el sr. Josep Mª Vallés va explicar una mica la història del lloc on actualment es troben les instal·lacions i que molts espluguins recorden amb el nou de l’anterior explotació, el Salfuru. En acabar, el Gonzalo Gil va voler donar un reconeixement a la gran obra de reconstrucció de l’espai, duta a terme per l’arquitecte Orlanda Martí, el mestre Joan Espasa i al seu fill Salvador i el sr. Quico Salvany, presents tots ells a l’acte. Aquest acte, una mica més protocolari, va finalitzar amb l’estrena del nou espot que ha elaborat Andechaga Produccions per a publicitar l’empresa i les activitats que s’hi ofereixen i  que es pot veure, de moment, a youtube (https://www.youtube.com/watch?v=7SU-wfhlPKc)

Finalment, la celebració va acabar amb un vermut per a tots els assistents i la música swing i dixie de Josué García & the Old Masters.

 

edissenys sonosmedia