Drac Actiu: 10 anys instal•lats a l’Espluga de Francolí

Aquest proper diumenge 6 de maig, Drac Actiu organitza un matí ple d’activitats a les seves instal•lacions per a celebrar que ja fa 10 anys que van inaugurar les instal•lacions a l’antiga fàbrica del Salfuru de l’Espluga de Francolí.

Degut a que la celebració coincideix també amb el 25è aniversari de la seva fundació, l’empresa espluguina proposa un matí diferent per a que veïns, amics i clients puguin participar d ela celebració.

La celebració començarà a les 9:00 h del matí quan l’empresa de Globus Kon-Tiki oferirà, a tots aquells que ho vulguin, la possibilitat de tenir la seva primera experiència amb el vol amb globus i gaudir d’unes espectaculars vistes de l’Espluga i els seus voltants.

A partir de les 9:30 h es podrà fer un tast d’algunes de les activitats que habitualment ofereix Drac Actiu com és l’escalada al rocòdrom, el tir amb arc o una petita Trekorientació.

A migdia, el Gonzalo Gil i la Laly Puig, responsables de l’empresa, convidaran a un típic vermut, cortesia de Can Calet, per a brindar amb tots els presents i celebrar l’efemèride.

Finalment, i com a tancament de festa, s’oferirà un concert de música swing i dixie a càrrec de Josué García & the Old Style Masters.

edissenys sonosmedia