Finalitzen les colònies musicals SenseClau amb un gran concert de cloenda

El dissabte 15 de juliol a les 16:00 h començava el concert de cloenda de les colònies musicals SenseClau.

Al llarg d’una setmana, des del diumenge 9 de juliol un total de 17 músics amb edats compreses entre els 8 i els 16 anys van estar de colònies a la casa Món Serè de Les Piles convivint, realitzant activitats i, sobretot, assajant per aquest concert. El temps de lleure, incloïa sortides en bicicleta, excursions a peu, malabars, esports i jocs a la piscina.

Aquestes activitats eren el complement al treball dels assistents que tots tenien un mínim de 3 anys d’estudis de l’instrument. Els professors van ser en Diego Calderón (responsable de la Big Band), la Sara Hernández (secció de vent) i en Lluís Peña (secció de cordes) que es van mostrar molt satisfets pel resultat mostrat al concert i que reflectia l’esforç dels nois i noies al llarg de la setmana.

L’organització agraeix a l’ajuntament de Les Piles la seva col·laboració en l’organització i el desenvolupament d’aquest nou projecte.

edissenys sonosmedia