El 27 d’agost tindrà lloc la II Marxa Entre Vinyes DO Conca de Barberà

Amb motiu de l’organització de al Festa de la Verema a l’Espluga de Francolí els dies 26 i 27 d’agost, es durà a terme la II Marxa Entre Vinyes DO Conca de Barberà.

Aquesta activitat es va fer per primer cop en la passada edició d’aquesta festa i va aplegar un total de 90 persones distribuïdes en els 2 recorreguts. Es tracta d’una sortida guiada a peu per entre les vinyes que envolten la vila amb sortida a la plaça Montserrat Canals on està ubicada la fira de vins i caves. Els participants poden triar entre apuntar-se al recorregut de 5 kms amb una parada a mig recorregut per tastar alguns vins de la DO Conca de Barberà o bé al recorregut de 12 kms amb dues parades. El recorregut finalitza a la mateixa plaça on els partici`pants de la ruta curta poden fer ekl segon tast. Pels menors d’edat, a cada tast se’ls ofereix most.

Per a qui ho vulgui, hi ha l’opció de realitzar el recorregut amb pals de marxa nòrdica per descobrir aquesta modalitat de senderisme.

El preu de la inscripció és de 5 € per persona i inclou el guiatge i els 2 tasts i, en el cas dels que provin la marxa nòrdica, el lloguer dels pals.

Per fer la inscripció cal clicar aquí

 

 

edissenys sonosmedia