El món de les abelles a Benvinguts a Pagès

Els dies 3, 4 i 5 de juny es durà a terme la II edició del Benvinguts a Pagès. Aquest projecte engegat per la Fundació Alicia  en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya vol donar a conèixer als consumidors d’on surt tot allò que mengem.

Per fer-ho, molts els pagesos, grangers, pescadors, obradors… obren les seves portes perquè les famílies coneguin millor la seva feina. El cap de setmana es complementa amb nombrosos establiments propers als productors per fer que l’experiència sigui completa: restaurants que ofereixen menús amb productes de proximitat i de temporada, allotjaments amb ofertes especials i altres activitat complementàries relacionades amb la natura i els productes que s’hi elaboren.

Una d’aquestes activitats serà el taller d’apicultura “El món de les abelles” que ofereix Drac Actiu per a famílies amb nens i nenes a partir dels 6 anys. Durant el taller, que es farà el dissabte 3 de juny al matí, no només descobrirem com viuen i s’organitzen les abelles en un rusc i quins productes fan sinó que coneixerem la feina dels apicultors i, vestits com ells, podrem veure d’aprop una colònies d’abelles.

Per a participar a l’activitat cal inscriure’s ja que les places són limitades a 20. El preu és de 12 € per persona d’entre els 6 i els 12 anys i 25 € pels majors de 13 anys.

Totes les activitats del Benvinguts a Pagès són gratuïtes pels nens i nenes del Club Super3.

Per a més informació podeu entrar a la pàgina web del Benvinguts a Pagès www.benvingutsapages.cat

edissenys sonosmedia