Obtenció del segell de natura i muntanya en famíla Muntanyes de Prades

 

L’any 2014, set municipis de les muntanyes de Prades (Alcover, Arbolí, la Febró, Capafonts, Mont-ral, Prades i Vilanova de Prades) i 24 establiments (entre allotjaments, restaurants, empreses d’activitats i oficines de turisme) van obtenir el segell de turisme familiar de l’Agència Catalana de Turisme.

El passat 20 de febrer, al Palau de l’Abat del monestir de Poblet s’hi van afegir quatre municipis més (Vimbodí i Poblet, l’Espluga de Francolí, Vallclara i Vilaverd) i 21 nous establiments, entre ells Drac Actiu S.L. L’acte de lliurament del segell va ser presidit pel director general de Turisme, el sr. Octavi Bono, i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el sr. Francesc Benet, la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Tarragona, Carme Mansilla; i la gerent del Patronat de Turisme de la Costa Daurada, Marta Farrero.

El reconeixement com a Destinació de Turisme Familiar de les Muntanyes de Prades, s’ha aconseguit gràcies a una oferta turística de qualitat i molt variada enfocada a les famílies que no només inclou allotjaments i restaurants sinó també espais visitables i ofertes de lleure i activitats com la de Drac Actiu que donen  la possibilitat de gaudir de l’espai natural amb propostes diverses per a tots tipus de famílies.

Aquesta certificació ens dóna empenta per seguir apostant pel públic familiar i seguir millorant l’oferta d’activitats per ampliar la que ja tenim.

edissenys sonosmedia