Caps de setmana d’activitats a Poblet

De del mes de març i fins al mes d’agost, Drac Actiu i l’Hostatgeria de Poblet ofereixen caps de setmana amb activitats.

Aquests caps de setmana consisteixen en l’estada en règim de mitjà pensió a l’Hostatgeria i la realització de diferents activitats d’una mateixa temàtica al llarg del cap de setmana.  A més, es podrà gaudir de descomptes en les visites al Monestir i al Museu de la Vida Rural (aquest últim situat a l’Espluga de Francolí) i la gratuïtat en la visita al Museu del Vidre de Vimbodí.

Les activitats es dividirán en 2 blocs: el primer es durà a terme la tarda de dissabte i el segon al llarg del matí de diumenge. Cada un dels caps de setmana s’ha batejat amb el nom de “pack” i al llarg d’aqquests mesos s’oferiran els següents:

  • Pack Rondarium: excursions a peu guiades al voltant del monestir; les diferents excursions permeten adaptar-les al nivell dels participants. Les rutes dels dos dies seran diferents.
  • Pack Marxa Nòrdica: activitat que consisteix a caminar amb l’ajut d’uns pals amb una tècnica similar a l’esquí nòrdic. El dissabte s’ensenyarà la tècnica a aquells participants que no la coneguin i el diumenge es realitzarà una sortida guiada.
  • Pack Abelles: aquest cap de setmana es realitzaran diferents activitats per a conèixer millor a les abelles: com són, com s’organitzen, quins productes el·laboren. Entre les activitats s’inclou visitar i treballar als ruscs com els apicultors.

Els primers packs que s’ofereixen són el Pack Rondarium (el cap de setmana de l’11 i 12 de març) i el Pack Marxa Nòrdica (els dies 18 i 19 de març).

Per a més informació i reserves, podeu escriure a info@dracactiu.com.

 

edissenys sonosmedia