Inscripcions obertes a la Trekorientació El Bosc de Poblet

Ja estan obertes les inscripcions a la Trekorientació El Bosc de Poblet 2017.

El preu de la inscripció d’aquest any és de 25 € per persones majors de 10 anys, 16 € per a nens i nenes entre els 6 i els 9 anys i gratuït pels infants menors de 5 anys.

Un any més, hi ha tres recorreguts a escollir: el Groc, el Blau i el Verd. En tots ells es pot participar en les categories Amics, Familia i Amb Mascota. Al recorregut Blau, a més, es pot participar de manera individual o per equips en categoria Marxa Nòrdica. El recorregut Groc, el més llarg de tots ells, contempla també l’opció de participar en categoria Individual (femenina i masculina).

En aquest 2017, que tindrà lloc el diumenge 2 d’abril, es celebren 15 anys de la realització de la primera Trekorientació que va tenir la sortida al monestir de Poblet i l’arribada a la vila de Prades i que va constar de només 2 recorreguts (que es van anomenar “Èlit” i “Popular”) i en la que tan sols van participar una seixantena de persones. Aquell va ser el tret de sortida a la que a poc a poc s’ha anat convertint en una festa d’esport per a tothom. És per això, que l’organització vol celebrar-ho de manera especial i per a això compta amb l’ajut de vells i nous col·laboradors que oferiran descomptes, promocions i regals als participants d’aquesta edició.

A mida que avancin els dies, s’aniran desvetllan cada una de les sorpreses que s’estan preparant per a la celebració.

 

edissenys sonosmedia