Colònies musicals Sense Clau: novetat 2017

Aquest 2017 organitzem, del 9 al 15 de juliol a la casa de colònies Món Serè de Les Piles, les colònies musicals SenseClau. Aquesta nova proposta de lleure a l’estiu està dirigida a nois i noies entre els 9 i els 22 anys que tinguin, com a mínim, tres anys d’experiència amb l’instrument.

Les activitats que s’hi oferiran, estan dissenyades i organitzades pensant en la fusió de la música i el lleure amb un programa que combina els dos àmbits educatius. Els participants rebran una formació musical en funció del grup triat prèviament: grup de corda, grup de vent o big band. A més, hi haurà espai per la participació en comú dels grups de corda i vent conjuntament (en orquestra) i de gran formació (amb tots els instrumentistes).

Cada un dels grups comptarà amb un professorat especialitzat i amb una àmplia experiència en colònies musicals. Així en Luis Peña, violinista que actualment és professor de l’Escola Municipal de Música de Ponts i de l’Espluga de Francolí, serà l’encarregat  del grup de corda. El grup de vent serà responsabilitat de la Sara Hernández, titulada superior de clarinet i directora de l’Escola Municipal de l’Espluga de Francolí. Pel que fa a la big band, el seu responsable serà en Diego Calderón, titulat superior de guitarra Jazz i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu.

L’estada finalitzarà amb un concert el dia 15 de juliol a les 17:30 hores.

El preu és de 405 € per participant amb diferents opcions de pagament (des d’un sol pagament fins a en 3 pagaments fraccionats). Aquest preu inclou l’allotjament en règim de pensió complerta, el material didàctic, el professorat, les activitats de lleure i les assegurances.

Tots els participants, hauran de portar el seu instrument i el material necessari (faristol, canyes, pues, cables…).

Tota la informació de les colònies.

edissenys sonosmedia