1ª Marxa a peu entre vinyes – Festa de la Verema

Aquest any Drac Actiu col.labora a la Festa de la Verema de l’Espluga de Francolí proposant diferents activitats. D’una banda, al nostre stand podreu provar les burricletes per anar a fer una passejada al voltant de les vinyes.

La principal novetat d’aquest any, és, però, la “1ª marxa a peu entre vinyes”. Diumenge 28 d’agost us oferim la possibilitat de realitzar una caminada acompanyats d’un guia per conèixer una mica més el món del vi. Podreu tastar diferents varietats al llarg del nostre recorregut i podeu triar entre apuntar-vos al circuit de 5 km o al de 12. A més, l’activitat es pot fer en modalitat de Marxa Nòrdica, disposarem de bastons per a tots aquells que vulgueu provar-ho.

Les places a la caminada són limitades així que no oblidis apuntar-te abans!

Si necessiteu més informació no dubteu en trucar-nos

edissenys sonosmedia