UN ALTRE JORNADA D’ÈXIT DE LA TREKORIENTACIÓ

El passat diumenge 17 d’abril es va celebrar la Trekorientació El Bosc de Poblet 2016 amb la participació de 317 persones i 14 mascotes distribuïts en 3 recorreguts diferents i que van poder gaudir d’una prova d’orientació i senderisme, en un magnífic dia de primavera, per l’entorn del Bosc de Poblet.

A primera hora del matí, els participants del recorregut groc es van dirigir cap a Tarrés, un bonic poble de les Garrigues des del que els participants sortien en direcció a l’Espluga de Francolí passant per nombrosos forns de calç, i pels camps i camins del Codoç, un singular entorn del  terme de Vimbodí  i Poblet, trobant un total de 24 fites.

Els participants del recorregut blau, amb la sortida i l’arribada al poble de l’Espluga de Francolí i un total de 25 fites, s’enfilaven dins el bosc de Poblet pel tallafocs, gaudint d’unes  excepcionals vistes de la Conca i del  monestir de Poblet

El recorregut Verd, que també era circular amb la sortida i l’arribada al mateix punt, passant pel parc del Garber,  va ser en el que van participar la majoria de famílies amb nens de totes les edats, incloent-hi  a l’Axel, el participant més jove d’aquesta edició de la Treko, que encara no ha fet l’any i l’equip del qual va trobar totes les fites: 16!

Tots van gaudir d’un dia assolellat però sense massa calor, que va convidar als més entrenats a córrer una mica més que en altres edicions.  A l’arribada hi havia la merescuda recompensa: un esmorzar amb  entrepà de botifarra a la brasa, fruita, patates i beguda. I molts van ser els afortunats guanyadors d’un premi al sorteig de material cedit pels espònsors i col•laboradors d’aquesta Treko (des de ulleres de sol Google, fins a dinars per a 2 persones al Sindicat de Tarrés, passant per vi del Celler Rendé Masdeu, motxilles Camelbak, frontals Silva, mitjons Batti i material Wala, o mapes de l’Editorial Piolet…).

Malgrat que l’organització no va donar per acabada la prova fins que va arribar el darrer participant, tot i que alguns van allargar la sobretaula a la zona de picnic,  el gruix dels participants va anar marxant un cop acabada l’entrega de premis als 3 primers classificats de cada categoria amb trofeus elaborats al Museu del Vidre artesà de Vimbodí i Poblet  i al Museu d’Alabastre de Sarral.

A més de tots aquests premis, Drac Actiu oferirà un 10% de descompte a tots els inscrits en  una de les següents activitats a triar: tir amb arc, sortida en Burricleta, escalada al roodrom i geocaching i es farà un sorteig d’una sortida en 4×4 per a 4 persones entre totes les fotos penjades a la xarxa social Instagram que hagin utilitzat les etiquetes #treko #trekorientacio #trekorientacio2016 #boscdepoblet i/o #dracactiu abans del divendres 22 d’abril.

Com sempre, les valoracions dels participants van ser molt positives, fet que ens anima a continuar tirant endavant aquesta prova en properes edicions.

Volem agrair a tots els nostres col•laboradors i espònsors el seu suport des del començament: Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Ajuntament de Tarrés, Monestir de Poblet, Paratge Natural de Poblet, Coca-Cola, Aigües Font d’Or, Camelback, Silva, Google, Editorial Piolet, Wala – Unipreus, Coves de l’Espluga, Forn de pa Tullet, Fruites García Vicent, Museu del Vidre de Vimbodí, Celler Rendé Masdéu, Motoclub Francolí i al Sindicat de Tarrés.

Però també, i de manera molt especial, volem agrair  a tots els participants la seva confiança en nosaltres i que vingueu a gaudir d’un dia de primavera i fer de la Treko la gran festa que ha estat avui.

 

edissenys sonosmedia