La Trekorientació el Bosc de Poblet 2016 a punt

El diumenge 17 d’abril del 2016 es durà a terme la XIII edició de la Trekorientació El Bosc de Poblet. En aquesta ocasió es proposen 3 recorreguts diferents en els que es pot participar de manera individual o per equips de fins a 3 persones, i fins i tot amb la mascota. Aquests recorreguts seran:

  • El Verd: de poc més de 6 km de distància
  • El Blau de gairebé 13,5 km de distància
  • El Groc de 19 km de distància

En aquesta edició, a més dels regals habituals a l’arribada dels participants, es realitzarà un sorteig de material cedit pels espònsors i col·laboradors de la prova entre tots els inscrits i, tan sols pel fet d’apuntar-se, tots ells gaudiran d’un 10% de descompte en qualsevol de les següents activitats oferides per Drac Actiu: sortida en Burricleta, tir amb arc, escalada al rocòdrom o geocaching.

A més, es farà, per tercer any consecutiu, el concurs d’Instagramm, en el que la foto més original, divertida, bonica, etc., de la prova guanyarà una sortida en 4×4 per a 4 persones per l’entorn natural del Bosc de Poblet.

Les inscripcions a preu reduït finalitzen el dijous 14 d’abril a les 21:00 h i el mateix dia de la prova aquells que hi vulguin participar però no s’hagin pogut inscriure ho podran fer al control de verificacions i inscripcions ubicat a les instal·lacions de Drac Actiu a l’Espluga de Francolí.

Tota la informació de la Trekorientació El Bosc de Poblet 2016 es pot consultar a la web www.trekorientacio.com

edissenys sonosmedia