Ja tenim en marxa els esdeveniments d’aquest 2016. Aquest any tornem a propossar la nostra prova més estimada i representativa, la Trekorientació El Bosc de Poblet, que porta als participants a recórrer alguns dels indrets més singulars i bells de l’entorn natural del monestir cistercenc de Poblet. Com a novetat d’aquesta edició, la prova avança la data de realització a gairebé un mes abans. Per primer cop des de fa molt temps, enlloc de celebrar-se el segon cap de setmana de maig, aquesta edició tindrà lloc el diumenge 17 d’abril. Com sempre, els participants podran escollir entre 4 recorreguts de diferent dificultat tècnica i física i participar de manera individual o per equips. Properament, obrirem les inscripcions. Seguirem informant.

D’altra banda, la prova que també està a punt d’obrir inscripcions és la germana gran de la Trekorientació, la Treko Black 24 by Marmot. aquesta prova que combina les curses de muntanya i les activitats d’orientació de tipus rogaine es realitzarà el cap de setmana del 18 i 19 de juny. En ella, els valents participants s’enfrontaran al repte de superar les 24 hores localitzant els punts de pas i el màxim de fites en un nou recorregut completament diferent al de la primera edició. Hi haurà moltes novetats i sorpreses.

 

 

edissenys sonosmedia