ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA III EDICIÓ DE LA DEMOLITION

El passat diumenge 25 d’octubre es va celebrar la Demolition 2015 al circuit Riudabella-Dakar que aquest any va assolir el seu màxim de participació amb una setantena d’inscrits.

El temps va acompanyar en aquesta prova en la que per primera vegada es feia la categoria Open de 3 hores de durada. En aquesta categoria el podium va quedar conformat pel Marc Amella en tercera posició amb 5 voltes completades, la parella formada per Juan José Licio i José Miguel Díaz van ser els segons en completar 6 voltes en un temps total de 3:08:58 i el primer classificat va ser en Miquel Trillo que també va fer 6 voltes però en 3:06:05.

En la prova de 6 hores hi havia participants en totes les categories. En Equips Mixte va guanyar la parella formada Anna Esteve i Eduard Reina. A la categoria d’Equip Femení les guanyadores van ser la Teresa Huguet i la Cristina Potau. Pel que fa a la categoria d’Equip Masculí, la primera posició va estar força disputada i malgrat que a la penúltima volta els germans Jordi i Roger Casas anaven primers a una còmoda distància dels segons classificats, una punxada a la darrera volta els va deixar definitivament a la segona posició i va donar com a guanyadors a la parella formada per José Francisco Hernandez i Franciso de Arco revalidant així la primera posició aconseguida en l’edició del 2014.

Pel que fa a les categories individuals de les 6 hores, la guanyadora de la categoria Femenina va ser la Juani Cano amb un total de 9 voltes finalitzades amb un temps de 6:38:23. El podium de la categoria Masculina va quedar format per Roger Galofré en tercera posició, Esteve Puig en segona posició i el guanyador va ser en Manuel Sabalete que va tornar a completar 11 voltes al circuit però millorant la seva marca de l’edició anterior en gairebé 15 minuts amb un temps total de 6:19:20, resultant, un cop més el vencedor absolut de la prova de resistència de 6 hores.

El director de la prova Gonzalo Gil de l’empresa Drac Actiu S.L., organitzadors de la prova, va valorar molt positivament l’alta participació i va voler felicitar a tots els participants pel seu esforç, especialment a la parella més jove formada per en Ton Vilaró i el Bruno Gil que van aconseguir finalitzar 8 voltes situant-se els vuitens de la categoria Equips Masculí de la prova de 6 hores. L’organització també va donar les gràcies al Castell de Riudabella, l’Ajuntament de Vimbodí, Oakley, Wala i Santiveri per la seva col·laboració en aquesta prova.

 

 

 

 

 

edissenys sonosmedia