Aquestes festes que estan a punt de començar seran molt actives per a nosaltres.

Començarem el dia 24 al matí oferint activitats per a nens i nenes a partir dels 3 anys a les nostres instal·lacions de 9 a 13 hores dins dels actes previstos a l’Espluga de Francolí per a aquests dies. Per només 5 €, els nens i les nenes realitzaran un joc d’orientació que els permetrà trobar un tresor amagat i també practicaran diferents jocs en una gimcana molt divertida.

El dia 29 de desembre a la tarda, entre les 16 i les 19 hores, estarem a Almacelles organitzant el seu tradicional Xispeta Park amb diferents jocs i activitats per a nens i nenes a partir dels 3 anys.

Però el més mogut d’aquests propers dies serà el 30 quan al matí oferirem de nou activitats a les nostres instal·lacions de l’Espluga de Francolí (aquest cop tir amb arc, escalada, jocs cooperatius i taller de pintura rupestre) i a la tarda tornarem a Almacelles per a una segona ronda de les nostres activitats.

La resta de dies, excepte el 25 i el 26 de desembre, seguim oferint-vos les nostres activitats habituals (tir amb arc, escalada, burricletes, espeleologia, via ferrada, excursió en 4×4, geocaching…) amb reserva prèvia. Aquestes activitats poden ser, a més, un excel·lent regal que el Pare Noel o el Reis Mags poden fer per gaudir amb la família o amb els amics d’una veritable aventura qualsevol dia de l’any. Informa’t trucant al 629213263 o escrivint a info@dracactiu.com

A més, aquests dies seguirem buscant els millors punts per a col·locar-hi les fites de la Treko Black 24 by Marmot que organitzem els dies 21 i 22 de febrer. Aquesta feina ens permet descobrir llocs insòlits i ens dóna grans sorpreses com la troballa d’un pessebre de plastilina. Amb ell volem aprofitar per a dir-vos que esperem que gaudiu al màxim d’aquests dies en companyia dels vostres i que tingueu un Bon Nadal i un Feliç Any Nou!

edissenys sonosmedia