ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA TREKORIENTACIÓ A VALLBONA DE LES MONGES

El passat diumenge 5 d’octubre, més de 200 trekers i 9 gossos van participar a la Trekorientació que es va celebrar a Vallbona de les Monges.

Malgrat que el dia va començar amb una gran tempesta de matinada i va seguir amb una boira intensa que feia difícil arrencar i buscar les primeres fites tots els trekers que s’havien inscrit i algun de nou van prendre la sortida dels seus respectius recorreguts: el Vermell de 28 km, el Groc de 18 km, el Blau de 12,5 km o el Verd de 6 km. La primera recompensa va arribar quan a mig matí el sol, per fi, va fer acte de presència, cosa que va fer que les cares de la gent encara mostressin més satisfacció en el moment de l’arribada.

Els organitzadors, l’Ajuntament de Vallbona i l’empresa Drac Actiu, es troben satisfets de la resposat rebuda pels participants i agraeixen la col·laboració de diferents associacions, empreses i particulars, especialmente a Vallbonatura en els diferents àmbits de la prova: avituallaments, trofeus, sorteig de regals…

En aquesta edició, i per primer cop a en aquesta prova, s’ha posat en marxa un concurs a la millor fotografía feta durant la Treko de Vallbona a Instagram. Tot aquell que vulgui participar-hi ha de penjar la seva foto a la xarxa amb les etiquetes #dracactiu #trekorientació #trekovallbona i #trekovallbona14 fins al proper divendres 10 d’octubre en el que un jurat triarà la foto guanyadora. El premi será una activitat per a 4 persones amb Drac Actiu a triar entre una sortida en 4×4 pel Bosc de Poblet, una excursió en Burricleta o una iniciació a l’escalada al rocòdrom interior de 18 metres.

Les classificacions i les fotografíes d’aquesta prova es poden consultar a la web de la Treko www.trekorientacio.com i també es pot veure el següent video resum: http://www.youtube.com/watch?v=HiGH7nRtbRo&feature=share

Aquesta ha estat la segona Treko organitzada per Drac Actiu en aquest 2014 (la primera va ser el dia 11 de maig al Bosc de Poblet) i l’empresa espera realizar noves edicions d’aquesta prova al llarg del 2015.

edissenys sonosmedia