Diumenge dia 23 de juny va tenir lloc la presentació del Rondarium al Monestir de Poblet. Aquesta es va fer al Palau de l’Abat del Monestir i amb l’assistència de més d’una trentena de persones.

A aquest acte van assistir el Sr. Grau, alcalde de Vimbodí, el Sr Poca regidor de Turisme de l’Espluga de Francolí i el Sr. Vallvey director del Paratge Natural de Poblet.

Els participants van tenir també ocasió de gaudir d’una petita ronda al voltant del Monestir acompanyats d’un guia oficial del Rondarium.. A l’arribada els participants van gaudir d’un aperitiu d’inauguració a l’Hostatgeria de Poblet.

La jornada matinal va transcorre en un ambient molt cordial i tots els assistents van ser obsequiats amb el Carnet de Rondaire i un obsequi patrocinat pels organitzadors de la jornada, L’Hostatgeria de Poblet i Drac Actiu, S.l.

edissenys sonosmedia